Avija prajm kupuje Jat tehniku

Izvor: B92, 28.Nov.2019, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avija prajm kupuje Jat tehniku

Beograd -- Ministarstvo privrede je 26. novembra donelo Odluku kojom je za kupca 99,3834 odsto udela u kapitalu Jat tehnike proglasilo kompaniju Avija prajm iz Praga.

Naime, ministarstvo je 25. oktobra objavilo javni poziv za prodaju udela u kapitalu Jat tehnike, kompanije za održavanje i opravku vazduhoplova.

Rok za podnošenje zahteva za otkup prodajne dokumentacije bio je 6. novembar 2019. godine do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 15:00 časova. Do datog roka, podneta su dva zahteva za otkup prodajne dokumentacije.

Zahteve su podneli Avija prajm iz Praga (Češka Republika) i SR Tehniks iz Klotena u Švajcarskoj.

Rok za dostavljanje prijava za učešće u postupku bio je 12. novembar 2019. godine do 15:00 časova po lokalnom vremenu u Republici Srbiji.

Do navedenog roka podneta je jedna prijava za učešće u postupku i to od učesnika Avija prajm.

Na predlog Komisije za sprovođenje postupka javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem, Ministarstvo privrede je dana 26. novembra 2019. godine donelo odluku kojom je za kupca proglasilo učesnika Avija prajm, objavljeno je na sajtu ministarstva.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Avia Prime preuzela Jat Tehniku

Izvor: SEEbiz.eu, 28.Nov.2019

BEOGRAD - Ministarstvo privrede je 26. novembra donelo Odluku kojom je za kupca 99,3834 odsto udela u kapitalu Jat tehnike proglasilo kompaniju Avia Prime iz Praga...Naime, ministarstvo je 25. oktobra objavilo Javni poziv za prodaju udela u kapitalu Jat tehnike, kompanije za održavanje i opravku vazduhoplova...Rok...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.