Avia Prime preuzela Jat Tehniku

Izvor: SEEbiz.eu, 28.Nov.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avia Prime preuzela Jat Tehniku

BEOGRAD - Ministarstvo privrede je 26. novembra donelo Odluku kojom je za kupca 99,3834 odsto udela u kapitalu Jat tehnike proglasilo kompaniju Avia Prime iz Praga.

Naime, ministarstvo je 25. oktobra objavilo Javni poziv za prodaju udela u kapitalu Jat tehnike, kompanije za održavanje i opravku vazduhoplova.

Rok za podnošenje zahteva za otkup prodajne dokumentacije bio je 6. novembar 2019. godine do >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << 15:00 časova. Do datog roka, podneta su dva zahteva za otkup prodajne dokumentacije.

Zahteve su podneli Avia Prime iz Praga (Češka Republika) i SR Technics iz Klotena u Švajcarskoj.

Rok za dostavljanje prijava za učešće u postupku bio je 12. novembar 2019. godine do 15:00 časova po lokalnom vremenu u Republici Srbiji.

Do navedenog roka podneta je jedna prijava za učešće u postupku i to od strane učesnika Avija Prime.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avija prajm kupuje Jat tehniku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2019

Avia Prime, stopostotni vlasnik kompanija Adria Tehnike iz Slovenije i Linetech-a iz Poljske, pobednik je tendera za privatizaciju Jat-Tehnike...Navedena kompanija za održavanje i servisiranje vazduhoplova (skraćeno MRO) će nakon završetka transakcije biti u mogućnosti da avio-prevoznicima i operaterima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Česi preuzeli JAT tehniku

Izvor: Kamatica.com, 29.Nov.2019, 14:01

Češka kompanija Avia Prime otkupiće više od 99% udela u kapitalu JAT tehnike Odlukom Ministarstva privrede..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.