Reč roditelja je za mene najvažnija: Vučić o radu Anketnog odbora

Izvor: B92, 25.Jul.2023, 18:24

"Reč roditelja je za mene najvažnija": Vučić o radu Anketnog odbora

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je danas na Pasuljanskim livadama rad Anketnog odbora koji je formiran zbog dva masakra koja su pogodila zemlju.

Vučić je odgovorio i na pitanje novinara o Mariniki Tepić i tvrdnjama njenih saboraca da vlast sprečava rad Anketnog odbora u Skupštini Srbije o tragedijama u OŠ "Vladislav Ribnikar" i Mladenovcu.

"Nisam se mešao, nisam ništa govorio. Za mene je reč roditelja najvažnija. Očigledno je da su neki ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << živeli u potrebi za samopromocijom po svaku cenu, pa makar i uz nanošenje bola i štete našem društvu. Nemam šta posebno o tome da kažem", istakao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZA MENE JE REČ RODITELJA SVETINJA" Vučić o optužbama Marinike Tepić da vlast blokira rad Anketnog odbora

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je optužbe Marinike Tepić da vlast blokira rad Anketnog odbora i pretnje opozicije...- Nisam se mešao, nisam ništa govorio. Za mene je reč roditelja najvažnija i ne znam šta bih više imao da dodam po tom pitanju. Očigledno je da su neki ljudi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.