Izvor: Danas, 25.Jul.2023, 19:30

Vučić o Anketnom odboru: Nisam se mešao u to, za mene je reč roditelja najvažnija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nije mešao u temu Anketnog odbora za utvrđivanje okolnosti o dva masovna ubistva s početka maja i dodao je da je za njega najvažnija reč roditelja ubijene dece iz osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na čiju je molbu obustavljen rad tog odbora.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik: Za mene je reč roditelja iz "Ribnikara" najvažnija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je za njega reč roditelja stradale dece iz Osnovne Škole "Vladislav Ribnikar" najvažnija i da se nije mešao u rad skupštinskog Anketnog odbora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dačić: SPS i SNS su povukli svoje članove u Anketnom odboru, čim smo čuli stavove roditelja

Izvor: Danas, 26.Jul.2023, 09:33

Skupštine Srbije za utvrđivanje odgovornosti u vezi dva masovna ubistva koja su se dogodila u maju nije suspendovan, nego više nema većinu potrebnu za rad jer su se iz njega povukli članovi Socijalističke partije Srbije (SPS) i Srpske napredne stranke (SNS), izjavio je danas predsednik SPS Ivica...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.