I Bogdanov utrčao da bije Albance

Izvor: Sportal.rs, 15.Okt.2014, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Bogdanov utrčao da bije Albance

Tokom nemilih scena koje su obeležile utakmicu Srbije i Albanije na stadionu Partizana, u okviru kvalifikacija za Euro 2016. godine, mogle su se videti neke od dobro poznatih "faca“ iz navijačkog miljea. Kada je sukob igrača već bio eskalirao, na teren je utrčao navijač Crvene zvezde, dobro poznati Ivan Bogdanov, i sa nekolicinom saboraca se uputio ka mestu opšte tuče fudbalera. Srećom, naišao je na reprezentativca >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Duška Tošića, koji ga je odgovorio od namere da krene na Albance.

Inače, nekolicina gostujućih igrača se uopšte nije dobro provela tokom sukoba sa našim igračima i sa navijačima koji su uleteli na teren. Neki od njih, poput Granita Džake, su krvave glave napustili „ratnu zonu“. U trenutku dok su utrčavali u tunel pažnji policije je izmakao jedan srpski navijač, koji se zaleteo i nekoliko puta udario albanskog fudbalera dok je ovaj tražio spas podno istočne tribine Partizanovog stadiona.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Ivan Bogdanov,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.