Zbog nje je plakao i nikada je nije preboleo! Gastoz je ponovo u vezi sa Marijom, a ona mu je postavila ULTIMATUM! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Feb.2017, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog nje je plakao i nikada je nije preboleo! Gastoz je ponovo u vezi sa Marijom, a ona mu je postavila ULTIMATUM! (VIDEO)

Kada je prvi put ušao u "Parove", Gastoz je stalno pričao o bivšoj devojci Mariji, s kojom je snimio nekoliko video klipova koji su postali hit na Jutjubu. Izgleda da stara ljubav zaborava nema, i kako se priča, Nenad i Marija su ponovo zajedno i žive u njegovom stanu u Beogradu.

Po svemu sudeći, Gastoz je već zaboravio Zoricu Dukić i uživa u obnovljenoj romansi sa Marijom Jakovljević, zbog koje je često plakao u "Parovima" i govorio koliko mu nedostaje.

- Gastoz >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je oduvek voleo Mariju. Ona je njegova najveća ljubav! Nikad nije uspeo da je preboli, a ni ona njega. Kada je njegova mama preminula, Marija mu se prva našla, jer se ona sa Gocom mnogo volela, kao da su bile majka i ćerka, tako su se slagale. Ona je bila i na sahrani, sve vreme je stajala pored Gastoza iako je on tada bio u vezi sa Zoricom koja se držala sa strane. Često su se nakon toga čuli, i jedan dan su se sastali, popričali i rešili da pruže novu šansu jedno drugom. Započeli su zajednički život na Košutnjaku gde Nenad sada živi u iznajmljenom stanu - navodi izvor magazina "Star" blizak Gastozu.



Ovoga puta, Marija je Nenadu postavila i ultimatum, a to je da njihovu vezu krije od javnosti.

- Marija ne voli medije, nije devojka iz tog sveta, zato i ne želi da Gastoz priča o njihovom ljubavnom životu. Prijatelji znaju za njih, ne kriju se oni. Često Gastoz kači na Instagram slike i snimke koji stoje samo 24 časa i na njima se vidi i Marija. Pre nekoliko dana bili su u gradu sa Vukom Mobom i Anđelom Vešticom kao i sa još nekoliko prijatelja i svi su oduševljeni Marijom - zaključio je jedan od Nenadovih prijatelja.



(Telegraf.rs/izvor: Star)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.