Novi STAR saznaje: Zorice, ćao! Gastoz se pomorio sa bivšom devojkom! Počeli zajednički život u…

Izvor: Scandal.rs, 16.Feb.2017, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi STAR saznaje: Zorice, ćao! Gastoz se pomorio sa bivšom devojkom! Počeli zajednički život u…

Prva ljubav zaborava nema! Nenad Marinković Gastoz ponovo je obnovio vezu sa Marijom s kojom je bio u vreme dok je još bio anoniman. Kako smo saznali, Marija se preselila u njegov iznajmljeni stan na Košutnjaku, a od priče sa Zoricom Dukić više definitivno nema ništa!

Gastoz je oduvek voleo Mariju. Ona je njegova najveća ljubav! Nikad nije uspeo da je preboli, a ni ona njega. Kada je njegova mama preminula, Marija mu se prva našla, jer se ona sa Gocom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << mnogo volela, kao da su bile majka i ćerka, tako su se slagale. Ona je bila i na sahrani, sve vreme je stajala pored Gastoza iako je on tada bio u vezi sa Zoricom koja se držala sa strane. Često su se nakon toga čuli, i jedan dan su se sastali, popričali i rešili da pruže novu šansu jedno drugom. Započeli su zajednički život na Košutnjaku gde Nenad sada živi u iznajmljenom stanu”, priča naš izvor i objašnjava:

Njima zajednički život nije stran jer su, dok Gastoz još nije postao javna ličnost, živeli zajedno i Marija je bila više u Parizu nego u Beogradu. Njih dvoje se dobro poznaju, a ljubav nikad nije nestala, samo Marija nije mogla da podnese pritisak koji su joj stvarali dok je Gastoz bio u rijalitiju. Međutim, shvatila je da je on isti i da ga slava nije promenila”, priča Marinkovićev dobar drug i dodaje da Nenad i Marija kriju pomirenje jer se plaše da ih mediji ne unište.

“Marija ne voli medije, nije devojka iz tog sveta, zato i ne želi da Gastoz priča o njihovom ljubavnom životu. Prijatelji znaju za njih, ne kriju se oni.  Često Gastoz kači na instagram slike i snimke koji stoje samo 24 časa i na njima se vidi i Marija. Pre nekoliko dana bili su u gradu sa Vukom Mobom i Anđelom Vešticom kao i sa još nekoliko prijatelja i svi su oduševljeni Marijom”.

POGLEDAJTE KAKVE VAS JOŠ ŠOKANTNE PRIČE ČEKAJU U NOVOM BROJU!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.