Vulin: Nova vlada će nastaviti Vučićevu politiku prema Republici Srpskoj

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jun.2017, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Nova vlada će nastaviti Vučićevu politiku prema Republici Srpskoj

Ministar za rad Aleksandar Vulin ocenio je danas da će Republika Srpska biti i ostati jedan od spoljnoplitičkih prioriteta i buduće Vlade Srbije, ali i svake na koju presudno bude uticao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Republika Srpska jeste i biće jedan od spoljnopolitičkih prioriteta i buduće Vlade Srbije i, kada je u pitanju region, naša politika će se prelamati prema tome kako se drugi odnose prema Republici Srpskoj", izjavio je ministar za rad, zapošljavanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

Vulin je to izjavio na otvaranju 17. Zavičajnog zbora u organizaciji Zavičajnog udruženja "Manjača" i Saveza krajiških udruženja na Selištu u Bukovcu kod Novog Sada.

"I buduća vlada, kao i svaka vlada na koju presudno bude uticao predsednik Aleksandar Vučić nastaviće s njegovom politikom kada je u pitanju odnos prema Republici Srpskoj, nastaviće sa očuvanjem Republike Srpske, nastaviće sa zaštitom i u diplomatskom i u političkom i u ekonomskom smislu Srpske i nastaviće da radi na snaženju veza sa RS", dodao je Vulin.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.