Nova Vlada će nastaviti s Vučićevom politikom prema Republici Srpskoj

Izvor: BKTV News, 17.Jun.2017, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Vlada će nastaviti s Vučićevom politikom prema Republici Srpskoj

Republika Srpska jeste i biće jedan od spoljnopolitičkih prioriteta i buduće Vlade Srbije, izjavio je ministar za rad Aleksandar Vulin.

On je dodao da će se naša politika, kada je u pitanju region, prelamati prema tome kako se drugi odnose prema Republici Srpskoj.

"I buduća Vlada, kao i svaka Vlada na koju presudno bude uticao predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nastaviće s njegovom politikom kada je u pitanju odnos prema Republici Srpskoj, nastaviće >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << s očuvanjem Republike Srpske, nastaviće sa zaštitom i u diplomatskom i u političkom i u ekonomskom smislu Republike Srpske i nastaviće da radi na snaženju veza s Republikom Srpskom", dodao je Vulin.

On je danas prisustovao otvaranju 17. Zavičajnog zbora koji je organizovalo Zavičajno udruženje „Manjača“ i Savez krajiških udruženja na Selištu u Bukovcu kod Novog Sada.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Nova Vlada će nastaviti Vučićevu politiku prema Republici Srpskoj

Izvor: Blic, 17.Jun.2017

Republika Srpska jeste i biće jedan od spoljnopolitičkih prioriteta i buduće Vlade Srbije i, kada je u pitanju region, naša politika će se prelamati prema tome kako se drugi odnose prema Republici Srpskoj, izjavio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin...-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.