Veselji poručuje Vučiću da čita samo Ustav Kosova i sve ćemu biti jasno

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jul.2018, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselji poručuje Vučiću da čita samo Ustav Kosova i sve ćemu biti jasno

Predsednik kosovskog parlamenta i lider Demokratske partije Kosova Kadri Veselji poručio je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da umesto što čita 500 stranica izveštaja o Kosovu treba da pročita Ustav Kosova da bi shvatio konkretnu realnost.

"Nema potrebe da dnevno čitaš 500 stranica izveštaja o Kosovu, dovoljno je da pročitaš samo jednom Ustav Kosova da bi shvatio konkretnu relanost, jedne nezavisne i suverene države koja u celosti poštuje ljudska i prava >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zajednica, koja ima za cilj evropsku integraciju i koja je na dobrom kursu razvoja umesto plakanja za istorijom", izjavio je Veselji za portal gazetaexpreš.com.

Veselji je srpskom predsedniku poručio da će ga na taj način spasiti od muke i omogućiti mu da se bavi realnim problemima Srba koji žive u Srbiji.

Predsednik Vučić je ranije danas izjavio da se Kosovom bavi na dnevnom nivou, da dnevno čita između 500 i 600 strana dokumenata, što tajnih, što javnih, i da će pred narod izaći s predlogom o Kosovu i Metohiji kad bude znao šta je maksimum koji može Beograd da dobije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veselji Vučiću: Nema potrebe da čitaš 500 stranica...

Izvor: B92, 08.Jul.2018

Predsednik kosovskog parlamenta i lider DPK Kadri Veselji poručio je Aleksandru Vučiću da treba da pročita Ustav Kosova da bi shvatio konkretnu realnost...On je istakao da Vučić to treba da učini umesto što čita 500 stranica izveštaja o Kosovu.."Nema potrebe da dnevno čitaš 500 stranica izveštaja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.