UŽASAVAJUĆE: Krvnik pedofil silovao devojčicu (6), ostavio je da krvari na plaži, dete je sada u komi

Izvor: Telegraf.rs, 07.Okt.2016, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASAVAJUĆE: Krvnik pedofil silovao devojčicu (6), ostavio je da krvari na plaži, dete je sada u komi

Šestogodišnja devojčica iz Kazahstana se nalazi u komi i bori se za život, nakon što ju je pedofil kidnapovao i silovao. Pretpostavlja se da je pretrpela oštećenje mozga i srčani udar nakon što je ostavljena na plaži da iskrvari na smrt.

Ona je odmah prebačena u bolnicu, gde se doktori bore za njen život, ali traže pomoć stranih doktora jer se boje da bi njeno stanje moglo da se pogorša. Devojčica se nalazi u dubokoj komi nakon što je kidnapovana i napadnuta kada je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << bakom bila u kupovini.

Baka je rekla da je njena unuka ulazila i izlazila iz prodavnice kada ju je neko zgrabio i otrčao. Njeni rođaci su odmah krenuli da je traže. Nađena je na plaži u teškom stanju nakon što je silovana.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Lekari smatraju da bi devojčica umrla da je nisu našli baš u tom trenutku. Njena porodica se trenutno nalazi uz nju i nadaju se da će moći da je spasu.

Doktori kažu da su trenutno bespomoćni i da su pozvali kolege iz Indije kako bi im pomogli. Policija je uhapsila muškarca (32) koji je u bolnici primio pomoć zbog svojih mentalnih problema.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

DIVLJAČKO SILOVANJE: Monstrum ostavio devojčicu (6) da krvari na plaži, dete u komi

Izvor: Kurir, 07.Okt.2016

...Devojčica je odmah prebačena u bolnicu, gde se lekari bore za njen život, a ona se nalazi u dubokoj komi Lekari traže pomoć stranih doktora jer se boje da bi njeno stanje moglo bude još gore..Ona je kidnapovana i napadnuta kada je sa bakom bila u kupovini Baka je rekla da je njena unuka ulazila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.