Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jul.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština nastavila rad, za danas najavljeno i glasanje

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas rad raspravom o amandmanima na Predlog izmena i dopuna Zakona o posebnim uslovima za realizaciju projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

Na taj predlog podneta su 32 amandmana, a Vlada i nadležni odbor nisu prihvatili ni jedan.

Predloženim zakonom predviđa se proširenje liste kandidata za kupovinu jeftinijih stanova, pa će za stanove moći da konkurišu i porodice palih boraca i ratni vojni invalidi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
U raspravi o amandmanima u ime predlagača učestvuje ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

Glasanje o svim tačkama dnevnog reda sednice, među kojima je i izbor novog Poverenika za informacije od javnog značaja, očekuje se u toku dana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povoljni stanovi i za borce i vojne invalide, zajednički prelaz sa Severnom Makedonijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2019

Poslanici Skupštine Srbije večeras su glasali o tačkama dnevnog reda i usvojili više zakona...Skupština Srbije usvojila je danas Zakon o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Severne Makedonije o uspostavljanju zajedničkih kontrola na graničnom prelazu za međunarodni drumski saobraćaj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pralament raspravljao o Zakonima, sa poslanicima pričao ministar Đorđević

Izvor: B92, 26.Jul.2019

Beograd -- Skupština Srbije raspravlja o Predlogu izmena i dopuna Zakona o posebnim uslovima za realizaciju projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti..Skupština Srbije nastavila je danas rad raspravom o amandmanima na Predlog izmena i dopuna Zakona o posebnim uslovima za realizaciju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.