Saobraćaj otežan, mogući veliki zastoji i obustave: Ove pravce izbegavajte!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jan.2017, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj otežan, mogući veliki zastoji i obustave: Ove pravce izbegavajte!

Auto moto savez Srbije saopštio je danas da zbog niskih temperatura, poledice, slabe vidljivosti, jakog vetra i snežnih nanosa može doći do zastoja i obustave saobraćaja i upozorio vozače da izbegavaju putne pravce sa usponima, posebno nizbrdicama, kao i nagla skretanja i kočenja.

Kako se navodi u saopštenju prilazi turističkim centrima su prohodni, jedino se savetuje da se ka Kopaoniku koristi prilaz sa zapadne strane iz pravca Jošaničke Banje.

Na graničnim prelazima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zadržavanja su do 20 minuta.

Na Starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko reke Save, u toku je obustava saobraćaja zbog radova na izradi rasponske kontrukcije između stubova, zbog čega se koristi alternativan pravac preko novog Obrenovačkog puta.

Foto: Tanjug/Edib Tahirović

AMŠ podseća i dalje važi zabrana za šlepere i kamione na deonicama Ivanjica - Sjenica, Užice-Sjenica-Novi Pazar, Valjevo-Šabac-Požega, državna granica sa BiH -Loznica-Valjevo, Jošanička Banja-Kopaonik, Jagodina-Medveđa, Kraljevo-Goč.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Saobraćaj se obavlja otežano, bez zastoja

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jan.2017

Na važnijim magistralnim i regionalnim putevima u nižim predelima saobraćaj se obavlja otežano i bez zastoja, međutim iz Auto-moto saveza Srbije upozoravaju da zbog niskih temperatura, poledice, slabe vidljivosti, jakog vetra i snežnih nanosa može doći do zastoja i obustava saobraćaja na deonicama...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Otežan saobraćaj zbog snega i poledice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jan.2017

Na važnijim magistralnim i regionalnim putevima u nižim predelima saobraćaj se obavlja otežano i bez zastoja, međutim zbog niskih temperatura, poledice, slabe vidljivosti, jakog vetra i snežnih nanosa može doći do zastoja i obustava saobraćaja na deonicama državnih puteva prvog i drugog reda,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.