Izvor: Politika, 27.Jul.2015, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula ćerka Vitni Hjuston

Šest meseci otkako je pronađena bez svesti, slično kao i majka, umrla je Bobi Kristina Braun, jedina naslednica popularne pevačice

Ćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna – Bobi Kristina Braun preminula je u nedelju u 23. godini u bolnici u gradu Dulut u američkoj saveznoj državi Džordžiji, šest meseci otkako je pronađena bez svesti u svom domu, saopštila je njena porodica.

Bobi Kristina Braun (22) pronađena je u nesvesnom stanju u kadi 31. januara u svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << kući u Atlanti, podsetili su svetski mediji. Hitna pomoć joj je nakratko povratila svest, ali je ponovo pala u komu zbog oštećenja moždanih funkcija. Tokom boravka u bolnici ustanovljeno je da su joj moždane funkcije skoro nepostojeće, pa je prebačena u ustanovu za palijativnu negu, gde je porodica svakodnevno bila uz nju. Bila je u komi poslednjih šest meseci, a njena smrt, za koju neki smatraju da je povezana s konzumiranjem droge, podseća na smrt njene majke, pevačice Vitni Hjuston.

Policija u Džordžiji će pokrenuti istragu o misterioznoj smrti ćerke slavnih muzičara, koja je bila jedina naslednica bogatstva njene majke, procenjenog na oko 20 miliona dolara.

Rođena je 4. marta 1993, a imala je blizak odnos s majkom Vitni koja je preminula 2012. godine. Mlada Bobi je ostala da živi s majkom posle razvoda Vitni Hjuston i Bobija Brauna 2006. godine.

Vitni Hjuston (49) pronađena je mrtva u kadi jedne hotelske sobe. Njena smrt je okarakterisana kao nesrećan slučaj i posledica davljenja, a navedeno je da su smrti doprineli srčano oboljenje i veća količina kokaina koja je konzumirana.

Pevačica Vitni Hjuston izdala je 15 studijskih albuma, a prema „Ginisovoj” knjizi rekorda dugo je bila ženski vokal s najviše osvojenih nagrada, među kojima su dve nagrade „Emi”, šest „Gremija” i 30 „Bilbord” muzičkih priznanja. Poznata je po mnogim hitovima a među njenim najemitovanijim pesmama je „I Will Always Love You” koju je snimila za film „Telohranitelj” u kojem je igrala s Kevinom Kostnerom. Igrala je u još nekoliko gledanih filmova, a tokom svoje muzičke karijere prodala je više od 200 miliona albuma i singlova širom sveta.

R. S.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.