Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Nov.2023, 21:41

Postignut sporazum s radnicima Pošte saopštila Vlada, radnici kažu – nije tačno, nastavljamo

Potpisan je sporazum sa predstavnicima radnika Pošte Srbije - plate rastu, isplaćuje se jednokratna pomoć i nema kazne za one koji do četvrtka u podne prekinu obustavu rada, stoji u saopštenju Vlade Srbije. Radnici Pošte koji su obustavili rad, međutim, za portal N1 kažu da se obustava ne prekida jer njih ne predstavljaju sindikati "pogotovo ne oni koji se nikada nisu ni vodili pravima za boljitak radnika, već ličnim interesima".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poštar Stefan Mitrović demantuje navode Vlade: Obustava se ne prekida jer nas ne predstavljaju sindikati

Izvor: Danas, 15.Nov.2023

Poštar Stefan Mitrović, jedan od radnika ovog javnog preduzeća koji je obustavio rad, za portal N1 kaže da su na sastanku sa premijerkom bili „takozvani reprezentativni sindikati – sindikat PTT i „Radnik“, kao i nekoliko predstavnika sindikata Nezavisnost“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.