Pobesnela Mirjana Karanović prekinula predstavu, sišla u publiku, i pogledajte šta je uradila! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2016, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobesnela Mirjana Karanović prekinula predstavu, sišla u publiku, i pogledajte šta je uradila! (VIDEO)

Glumica Mirjana Karanović u nedelju uveče prekinula je predstavu "Aveti", koja je izvođena u okviru manifestacije Grad teatar Budva.

Mirjani je smetala buka, jer je neko 30 metara od scene "turirao" kamion. Glumica je sišla u publiku, pa otišla da se raspravi sa kamiondžijama, ali se brzo vratila i onda nastavila predstavu.

Pogledajte kako je Mijana prekinula predstavu i kako je publika reagovala:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Karanovićka prekinula predstavu zbog kamiondžija

Izvor: OkRadio.rs, 26.Jul.2016

Glumica Mirjana Karanović prekinula je u nedelju uveče predstavu "Aveti" koju je izvela u sklopu manifestacija Grad teatra Budva. Buka koju su proizvele osobe koje su "turirale" kamion na 30 metara od scene iznervirale su Mirjanu. Ona je izašla sa scene, otišla da se se razjasni sa kamiondžijama...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.