Mira Karanović prekinula predstavu zbog kamiondžija (video)

Izvor: Svet, 26.Jul.2016, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mira Karanović prekinula predstavu zbog kamiondžija (video)

Glumica Mirjana Karanović prekinula izvođenje predstave “Aveti” koju je izvodila sinoć u Budvi. Karanovićevu su, naime, iznervirale kamiondžije koje su pravile buku, a bili su udaljeni samo 30 metara od bine. Glumica je prekinula predstavu, otišla iza scene i utišala ljude koji su pravili buku, a potom se vratila da odigra komad do kraja.
Podsetimo, ovo nije prvi put da Mira Karanović prekida predstavu. Ona je pre nekoliko godina zbog zvonjave telefona u publici prekinula predstavu, zamolila osobu da ugasi telefon pa nastavila da igra.
width="560" height="315" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="allowfullscreen">

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mira Karanović prekinula predstavu zbog kamiondžija (video)

Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2016

Glumica Mirjana Karanović prekinula izvođenje predstave “Aveti” koju je izvodila sinoć u Budvi. Karanovićevu su, naime, iznervirale kamiondžije koje su pravile buku, a bili su udaljeni samo 30 metara od bine. Glumica je prekinula predstavu, otišla iza scene i utišala ljude koji su pravili...

Nastavak na Scandal.rs...

Pobesnela Mirjana Karanović prekinula predstavu, sišla u publiku, i pogledajte šta je uradila! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2016

Glumica Mirjana Karanović u nedelju uveče prekinula je predstavu "Aveti", koja je izvođena u okviru manifestacije Grad teatar Budva...Mirjani je smetala buka, jer je neko 30 metara od scene "turirao" kamion. Glumica je sišla u publiku, pa otišla da se raspravi sa kamiondžijama, ali se brzo vratila...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.