Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jan.2024, 11:30

NEA upozorava: Građani u blizini požara u Bloku 70 da zatvore prozore i da stave maske

Osnivač Nacionalne ekološke asocijacije Milenko Jovanović upozorio je u razgovoru za N1 da građani koji se nalaze neposredno pored mesta požara na Novom Beogradu zatvore prozore na svojim stanovima i stave maske M-95, kako bi sprečili udisanje štetnih supstanci. "U nedostatku zvaničnih informacija šta gori od proizvoda u tom požaru, bolje je sprečiti, nego lečiti", objašnjava Jovanović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZATVORITE PROZORE, STAVITE MASKE" Upozorenje građanima zbog požara u Kineskom tržnom centru: Sagorevanje plastike emituje izuzetno TOKSIČNE MATERIJE

Izvor: Blic, 24.Jan.2024

Osnivač Nacionalne ekološke asocijacije Milenko Jovanović upozorio je u razgovoru za N1 da građani koji se nalaze neposredno pored mesta požara na Novom Beogradu zatvore prozore na svojim stanovima i stave maske N-95, kako bi sprečili udisanje štetnih supstanci.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.