Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Nov.2023, 21:01

NDNV: Niko ne može zabraniti medijima da izveštavaju sa događaja koji su u javnom interesu

Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) osudilo je danas odluku Vlade Srbije i udruženja poljoprivrednika da pokušaju da spreče pojedine medije da sutra izveštavaju sa pregovora između predstavnika vlade i ratara, a u vezi sa njihovim zahtevima za poboljšanje ekonomskog položaja, zbog čega su organizovali protestne blokade puteva.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

UNS: Neprihvatljiva selekcija medija za izveštavanje o pregovorima Vlade i poljoprivrednika

Izvor: Danas, 26.Nov.2023, 12:27

Udruženje novinara Srbije UNS protestuje zbog stava Vlade Srbije da sa nastavka pregovora sa poljorivrednicima, danas u Kisaču, ne izveštavaju "mediji koji imaju političke emisije a ne agrarne" čime bi bilo onemogućeno praćenje ovog događaja televizijama N1, Nova i novinarima redakcije 021...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.