Milan Antonijević: Bojkot izbora ne bi trebalo da podrazumeva bojkot dijaloga

Izvor: Beta, 18.Sep.2019, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Antonijević: Bojkot izbora ne bi trebalo da podrazumeva bojkot dijaloga

Direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević izjavio je za "Danas" da je organizatorima tog okruglog stola žao ukoliko je odluka Saveza za Srbiju da bojkotuje te razgovore i dalje aktuelna."Oni koriste reč 'bojkotuju' kada govore o okruglom stolu, a mislim da je ta reč potpuno neprimerena dijalogu. Njega ne bi trebalo bojkotovati, već bi trebalo otvoriti sva pitanja", rekao je on.Na beogradskom Fakultetu političkih nauka (FPN) u četvrtak će biti održan šesti po redu okrugli sto o izbornim uslovima koji će, po najavi organizatora, biti posvećen zaštiti i unapredjenju biračkog prava.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jovanović: Savez za Srbiju neće ići na okrugli sto na FPN

Izvor: Danas, 18.Sep.2019

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju i potrpedsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da Savez neće učestvovati na okruglom stolu na Fakultetu političkih nauka o izbornim uslovima jer ne postoji politička volja vlasti da se normalizuje situacija u Srbiji. Članak Jovanović:...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.