Maybach preveliki zalogaj za pauka [Video]

Izvor: Autorepublika.rs, 11.Avg.2015, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maybach preveliki zalogaj za pauka [Video]

Pokušaj odnošenja nepropisno parkiranog Maybacha 62S sa ulica Beča osujećen je jer je pauk jednostavno bio preslab da podigne tako težak auto. Zaposleni u službi zaduženoj za lociranje i odnošenje nepravilno parkiranih vozila u glavnom gradu Austrije očigledno ne zaziru od toga da odnesu skupoceni automobil kao što je Maybach. I pored želje da kazne bahatog vlasnika ovog 2,8 tona teškog vozila radnici su na kraju morali da priznaju poraz i odustanu od odnošenja.
Naravoučenije: Ukoliko želite da izbegnete kaznu za “usluge” parking servisa, kupite najveći i najteži automobil koji možete da nađete.

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.