Pauk nemoćan pred Maybachom

Izvor: B92, 11.Avg.2015, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pauk nemoćan pred Maybachom

Pokušaj odnošenja nepropisno parkiranog Maybacha 62S sa ulica Beča osujećen je jer je pauk jednostavno bio preslab da podigne tako težak auto.

Šeikov "Džinovski pauk" preveliki za "pauka"

Zaposleni u službi zaduženoj za lociranje i odnošenje nepravilno parkiranih vozila u glavnom gradu Austrije očigledno ne zaziru od toga da odnesu skupoceni automobil kao što je Maybach.

Da bi sledeći put uspeli u tome apelujemo da im uprava obezbedi snažniji i veći kamion.

I pored želje da kazne bahatog vlasnika ovog 2,8 tona teškog vozila radnici su na kraju morali da priznaju poraz i odustanu od odnošenja:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Maybach preveliki zalogaj za pauka [Video]

Izvor: Autorepublika.rs, 11.Avg.2015

Pokušaj odnošenja nepropisno parkiranog Maybacha 62S sa ulica Beča osujećen je jer je pauk jednostavno bio preslab da podigne tako težak auto. Zaposleni u službi zaduženoj za lociranje i odnošenje nepravilno parkiranih vozila u glavnom gradu Austrije očigledno ne zaziru od toga da odnesu skupoceni...

Nastavak na Autorepublika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.