Automobili

Utorak, 11.08.2015.

08:58

Pauk nemoćan pred Maybachom

Pokušaj odnošenja nepropisno parkiranog Maybacha 62S sa ulica Beča osujećen je jer je pauk jednostavno bio preslab da podigne tako težak auto.

Izvor: B92

Default images
Screenshot

Zaposleni u službi zaduženoj za lociranje i odnošenje nepravilno parkiranih vozila u glavnom gradu Austrije očigledno ne zaziru od toga da odnesu skupoceni automobil kao što je Maybach.

Da bi sledeći put uspeli u tome apelujemo da im uprava obezbedi snažniji i veći kamion.

I pored želje da kazne bahatog vlasnika ovog 2,8 tona teškog vozila radnici su na kraju morali da priznaju poraz i odustanu od odnošenja:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: