Ljubica Gojgić napustila B92, od maja na RTV Vojvodina

Izvor: Politika, 28.Apr.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubica Gojgić napustila B92, od maja na RTV Vojvodina

Novinarka Ljubica Gojgić potvrdila je danas za „Politiku” da je postala deo informativne redakcije RTV Vojvodine. Od maja na ovom javnom servisu Gojgićeva će biti autorka tok - šou emisije koja će se baviti dnevno aktuelnim temama.

– Posle 14 godina rada u medijskoj kući B92 dogovorili smo se da je došlo vreme da svako ide svojim putem. To je za mene krupna odluka, kako zbog vremena koje sam provela na B92, tako i zbog činjenice da se vraćam televiziji u jednom drugom formatu >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << – kazala je Ljubica Gojgić i dodala da je rastanak sa pomenutom televizijom protekao mirno, bez međusobnih zamerki i nerazumevanja.

Karijeru novinara Gojgićeva je gradila na radiju Indeks, zatim u nedeljniku NIN, televiziji B92, a poslednjih nekoliko meseci na istoimenom radiju.

U radnoj biografiji ove novinarke posebno su zapaženi izveštaji sa važnih političkih događaja iz Haga, Brisela, Vašingtona, ali i brojni intervjui sa domaćim i stranim političarima.

V. M. A.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.