Ljubica Gojgić od 4. maja na na RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubica Gojgić od 4. maja na na RTV

Dosadašnja novinarka Radiotelevizije B-92 iz Beograda Ljubica Gojgić od 4. maja imaće autorsku emisiju na Radio - televiziji Vojvodine (RTV), najavio je danas direktor Televizije Novi Sad, Slobodan Arežina.

Arežina je za agenciju Beta rekao da će emisija "Pravi ugao" biti emitovana od ponedeljka do četvrtka, u 17.20 sati, odnosno posle Dnevnika na prvom programu TVNS.

To će biti razgovori s jednim ili s više sagovornika o politici, privredi, društvu, životu.

Do marta je u tom terminu bila emisija "Jedan na jedan" Danice Vučenić koja se tada povukla iz novinarstva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ljubica Gojgić napustila B92, od maja na RTV Vojvodina

Izvor: Politika, 28.Apr.2015

Novinarka Ljubica Gojgić potvrdila je danas za „Politiku” da je postala deo informativne redakcije RTV Vojvodine. Od maja na ovom javnom servisu Gojgićeva će biti autorka tok - šou emisije koja će se baviti dnevno aktuelnim temama...– Posle 14 godina rada u medijskoj kući B92 dogovorili smo...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.