Komrad nastavlja sa dezinfekcijom javnih površina

Izvor: OkRadio.rs, 29.Mar.2020, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komrad nastavlja sa dezinfekcijom javnih površina

Danas, posle 15 sati JKP "Komrad" Vranje izvršio je dezinfekciju ulica, trgova i ostalih javnih površina u Vranju i Vranjskoj Banji, saopšteno je iz ovog javnog preduzeća. - U prethodnom periodu, još pre uvođenja vanrednog stanja, takođe smo dezinfikovali svakodnevno prostor oko Bolnice i Doma zdravlja, većinu ulica u gradu, kao i gradske pijace i fabričke krugove.   Nastavljamo sa akcijom dezinfekcije natrijum hipohloridom sve dok traje vanredno stanje i poštujemo preporuke Štaba za vanredne situacije grada Vranja i Vlade Republike Srbije u borbi protiv korona virusa (Covid-19) - stoji u saopštenju "Komrada".

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvijanović: Niko nije želio vanredno stanje

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Mar.2020

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da želi da što prije bude okončana procedura u vezi sa proglašenjem vanrednog stanja u Srpskoj zbog epidemije virusa korona, te da se kroz nekoliko mjera i izmjena zakonskih rješenja brže pomogne privredi i pokuša normalizovati...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Republički štab korigovaće pojedine zaključke u skladu sa situacijom

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2020, 13:28

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković danas je u telefonskom razgovoru upoznao načelnike pojedinih opština o tome da će Republički štab za vanredne situacije korigovati određene zaključke u skladu sa trenutnom situacijom u Srpskoj izazvanoj širenjem virusa korona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

I u Senti SOS telefon – pomoć psihologa u borbi protiv pandemije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2020

Virus korona može da ugrozi fizičko, ali i psihičko zdravljе. Svi mi svakodnevno osećamo pritisak u vidu straha za sebe i svoje bližnje. Jedan od načina da prevaziđemo tegobe jeste da se obratimo stručnim licima. Njihovi saveti na raspolaganju su građanima Srbije u okviru SOS linija za psihosocijalnu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Prijetnja vetom na vanredno stanje u Republici Srpskoj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Mar.2020

Klub Bošnjaka u Vijeću naroda Republike Srpske mogao bi vetom spriječiti uvođenje vanrednog stanja zbog korona virusa. Koji su razlozi za takav eventualni potez?

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.