Izvor: Politika, 17.Jan.2015, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija: Avion nije goreo, u pitanju je tehnički kvar

BEOGRAD – Aviokompanija „Er Srbija” demantovala je navode da je goreo avion koji je poleto iz Beograda ka Banjaluci, istakavši da je posada ustanovila tehnički problem.

„Tokom jutrošnjeg leta iz Beograda za Banjaluku JU 100, pet minuta nakon poletanja, posada je ustanovila tehnički problem. Svi članovi posade su postupili po relevantnim propisanim procedurama, nakon čega je Kapetan doneo odluku da avion vrati na beogradski Aerodrom 'Nikola Tesla'. Demantujemo sve iznete senzacionalističke >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << navode da je avion goreo”, navodi se u saopštenju te kompanije prosleđenom medijima.

Dodali su da je poštovana standardna procedura i da bezbednost letenja ni u jednom trenutku nije dovodena u pitanje.

„Svi putnici su zbrinuti i već su stigli na svoje odredište”, saopštili su iz te kompanije i dodali da će uzorci tehničkog problema biti nakadno utvrđeni od strane nadležnih službi.  

Tanjug

objavljeno: 17.01.2015.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.