После провода на EXIT фестивалу, журка настављена на Најлону (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Jul.2023, 12:14

После провода на EXIT фестивалу, журка настављена на Најлону (ВИДЕО)

Колико корака, километара или пара вам треба да се преселите на афтер парти с тврђаве на Најлон пијацу? Вероватно када бисмо питали неке од учесника, рекли би да не знају јер је битан провод и друштво. Фото: PrtSc/НС уживо На друштвене мреже портала НС Уживо стигао је снимак журке >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << с Најлон пијаце, након завршеног трећег дана EXIT фестивала. Пијаца се претворила у халу на отвореном, а тезге са робом заменио је пулт за DJ-а.
Видео је привукао много коментара: “Хахаахах смејем се већ 10 минута”, “EXIT се преселио”…
 







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli NS Uživo (@nsuzivo.rs)


 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак После провода на EXIT фестивалу, журка настављена на Најлону (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.