Dušan Petričić: Dozvolite nam ovo što imamo u Šapcu i Paraćinu, pa ćemo da izadjemo i u ...

Izvor: Beta, 20.Feb.2020, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušan Petričić: Dozvolite nam ovo što imamo u Šapcu i Paraćinu, pa ćemo da izadjemo i u ...

Karikaturista Dušan Petričić rekao je da podržava gradjane u Šapcu i Paraćinu da izadje na lokalne izbore i ocenio da izlazak u ta dva grada neće ugroziti ideju bojkota.Petričić je tokom gostovanja na televiziji Šabac podsetio da su to dve sredine sa opozicijom na vlasti i da veruje da je opozicija obezbedila "relativno demokratske uslove u tim sredinama", kao i da treba izaći na izbore tamo gde postoji minimum demokratskih uslova."Verujem da u Paraćinu i Šapcu postoji minimum demokratskih uslova za izbore, za čestite i tačne izbore koji će koliko-toliko tačno reflektovati volju naroda. Kada bi takvi uslovi postojali i u drugim delovima Srbije, i na samom vrhu, mi bismo išli na takve izbore", ocenio je Petričić.On je naveo da treba ići na izbore tamo gde postoje "pretpostavke demokratskih izbora"."Dozvolite nam da imamo ovo što imamo u Šapcu i Paraćinu, pa ćemo da izadjemo i u Beogradu. Imamo slobodne medije u ta dva grada.  Imamo očigledan primer sa ovakvim izbornim uslovima i celu Srbiju sa uslovima kakvi jesu. Mi se protiv ovoga u Srbiji borimo, a ovde ćemo izaći da pokažemo da je i nama stalo do izbora. Ali demokratskih", kazao je Petričić.On je naveo da očekuje da će vrhovna ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ O ĐILASOVOM LICEMERJU: Zinula mu zadnjica za pare, pa bojkot ne važi za Šabac i Paraćin!

Izvor: Kurir, 20.Feb.2020

"Znači, Đilas je svima zabranio u drugim lokalnim sredinama da izađu na izbore, bez obzira što bi možda neko od njih ostvario solidan rezultat, ali u Šapcu i Paraćinu je u redu da se izađe, jer tamo je zadnjica zinula da se nastavi sa arčenjem para, poručio poslanik SNS" - piše Đukanović.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.