DiKaprio predstavio film o klimatskim promenama

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Sep.2016, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DiKaprio predstavio film o klimatskim promenama

Holivudski glumac Leonardo DiKaprio predstavio je danas na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu dokumentarac o klimatskim promenama "Before The Flood", rekavši da cilj filma da se "da reč naučnoj zajednici".

U filmu koji je režirao Fiše Stivens hronološki predstavljeni su DiKapriovi napori širom sveta da podigne svest zbog klimatskih promena.

"Mi smo zaista na prekretnici u istoriji. Ovaj problem zavisi od obrazovanja javnosti i evolucije naše vrste u borbi protiv najveće krize sa kojom smo se do sada suočili", rekao je Oskarom nagrđeni glumac.

Film će biti prikazan 31. oktobra na kanalu Nešnel džiografik (National Geographic).

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dikaprio predstavio film o klimatskim promenama

Izvor: B92, 10.Sep.2016

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio predstavio je danas na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu dokumentarac o klimatskim promenama "Before The Flood", rekavši da cilj filma da se "da reč naučnoj zajednici"...U filmu koji je režirao Fiše Stivens hronološki predstavljeni su Dikapriovi napori...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.