3 sestre predstavile Holandiju, a TUŽNA PRIČA koja se krije iza njihovog nastupa SLAMA SRCA (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Maj.2017, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

3 sestre predstavile Holandiju, a TUŽNA PRIČA koja se krije iza njihovog nastupa SLAMA SRCA (VIDEO)

Holandiju su na ovogodišnjem Evrosongu predstavile tri devojke pod imenom "OG3NE", a otpevale su pesmu "Lights and Shadows" i svojim svedenim nastupom, ali izuzetnim vokalima, oduševile prisutne u dvorani u Kijevu.

Ono što se krije iza ove pesme jeste to da su talentovane Holanđanke Lisa, Ejmi i Šeli pesmu posvetile svojoj bolesnoj majci, koja ih je večeras svim srcem i svom snagom podržala u Kijevu.

Foto: Tanjug/AP

Naime, majka ove tri devojke došla je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << finale Evrosonga čak u invalidskim kolicima, kako bi bila uz svoje lepotice. 

Foto: Tanjug/AP

Pogledajte njihov nastup:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) HOLANĐANKE EMOTIVNOM PESMOM GAĐAJU U SRCE: Zaledićete se kada čujete kome su je POSVETILE

Izvor: Kurir, 13.Maj.2017

...Naime, njihova mama je nepokretna, a kako bi pokazale koliko je vole, rešile su da celom svetu otpevaju pesmu "Lights and shadows" i stave do znanja koliko im ona znači Dok su se devojke spremale za veliko finale, njihova mama je stigla u Kijev kako bi podržala svoje mezimice..Autor: EPK

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.