Вучевић: Наставља се модернизација Војске Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jun.2023, 15:56

Вучевић: Наставља се модернизација Војске Србије

Потпредседник Владе Србије и министар одбране Милош Вучевић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишли су данас на војном аеродрому „Морава“ обуку припадника војске на савременом наоружању, а Вучевић је након обиласка истакао да се наставља модернизација >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Војске Србије у складу са директивама председника Републике, саопштило је Министарство одбране. Фото: Танјуг/Министарство одбране/Никола Недељковић „И данас сте могли да видите приказ онога што је Војска Србије увела у наоружање и војну опрему, а тиче се беспилотних летелица, беспосадних летелица и наравно програма модернизације ловачко-бомбардерске авијације“, рекао је он.
Навео је да оно што је данас приказано показује колико је Војска Србије претходних година напредовала и истакао да су наш ваздушни простор и наша земља сигурнији када је Војска Србије јача, опремљенија и обученија.
Вучевић и Мојсиловић су разговарали и са припадницима 98. ваздухопловне бригаде и уверили се у степен оспособљености људства за реализацију додељених задатака.
Petković: Kurtijeve pretnje i targetiranje ljudi su neprikriveni teror

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучевић: Наставља се модернизација Војске Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.