Izvor: Blic, 26.Feb.2024, 22:03

MUP: Kod mladića i devojke u stanu nađena droga, o pritužbama na rad policajaca na slučaju obavešteno tužilaštvo. NVO se žali na "najteži slučaj homofobije"

MUP Srbije saopštio je danas da su tokom pretresa stana na Paliluli policijski službenici zatekli dve osobe starosti 20 i 25 godina, kao i da je nađeno oko 70 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, te manju količinu praškaste materije bele boje za koju se sumnja da je opojna droga "spid". Kako se navodi, pošto je podneta pritužba na rad policijskih službenika koji su postupali u slučaju, Sektor unutrašnje kontrole obavestio je nadležno tužilaštvo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

„Ispituju se navodi o policijskom nasilju“: MUP nakon što je predstavnik organizacije „Da se zna“ najavio krivične prijave

Izvor: Danas, 27.Feb.2024, 08:40

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova potvrđeno je za Insajder da je "podneta pritužba na rad policijskih službenika koji su postupali u slučaju“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.