Izvor: KraljevoPress.com, 26.Jan.2012, 06:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za svaku pohvalu: Gradjanin u akciji!

Foto: Marko ŠLJIVIĆ
Građanin sa fotografije koja je napravljena minulog vikenda u Kraljevu, nekoliko minuta pre dolaska vatrogasaca samoinicijativno je baštenskim crevom počeo da gasi požar koji je iznenada buknuo na jednom parkiralištu u centru grada. Ovim činom sprečio je širenje požara na okolne automobile, ali i na vozilo koje je bilo parkirano u neposrednoj blizini ove goreće buktinje.
Iako je čovek koji stanuje blizu mesta gde se dogodio incident, a kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu KraljevoPress.com << nismo uspeli da saznamo ime, mogao da se "pravi" da se to njega ne tiče, jer ima "preča posla" (kakav je, recimo, sejanje mržnje prema svemu i svakome i izigravanje heroja - najčešće na društvenoj mreži Facebook) odlučio je da pomogne drugima i ostao ovekovečen u objektivu fotoreportera.
Kako smo saznali, uzrok ovog požara bile su neispravne instalacije na vozilu.

Nastavak na KraljevoPress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.