ZBOG UDARANJA IGRAČA VERONE: Leće uručilo otkaz treneru Robertu DAversi

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 13:26

ZBOG UDARANJA IGRAČA VERONE: Leće uručilo otkaz treneru Robertu D'Aversi

Incident se dogodio po završetku utakmice.

Italijanski trener Roberto D'Aversa dobio je danas otkaz sa mesta trenera Lećea, posle jučerašnjeg skandala i udaranja igrača Verone Tomasa Anrija.

 - Posle događaja koji su se desili na kraju utakmice Leće - Verona, klub saopštava da je razrešio dužnosti trenera D'Aversu. Hvala treneru i njegovom osoblju na obavljenom poslu - navedeno je u kratkom saopštenju objavljenom na sajtu kluba sa stadiona "Via del >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mare".

Incident se desio po okončanju utakmice 28. kola Serije A Leće - Verona (0:1). Leće je sada 15. na tabeli sa samo bodom više od Frozinonea, koji je prvi "ispod crte". Ime novog trenera klub će objaviti kasnije danas ili sutra, preneli su dobro obavešteni italijanski mediji "La Republika" i "Gazeta delo Sport".
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.