Vučićeva dva dana na Kosovu: Pogledajte snimke

Izvor: Mondo, 09.Sep.2018, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučićeva dva dana na Kosovu: Pogledajte snimke

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče i danas je boravio na KiM. Današnji dan obeležili incidenti Albanaca, dok je jučerašnji prilično gust raspored ispoštovan do kraja.

U subotu je posetu započeo u Zubinom Potoku, gde je obišao Centar za ekologiju i razvoj sporta i Centar Crvenog krsta AP KiM, zatim hidrocentralu Gazivode, a potom gazdinstvo porodice Kovačević u selu Ibarsko Postenje i Poljoprivrednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << školu u Lešku.

Izvor: Tanjug

Izvor: tanjug

Izvor: Tanjug

Bio je i gost u sportskoj hali u Leposaviću na zatvaranju Biznis foruma, a nakon toga, u zgradi opštine Zvečan održan je i sastanak s političkim predstavnicima sa Kosova i Metohije čime je završio prvi dan posete.

Izvor: Tanjug

Detaljnije o jučerašnjem danu čitajte OVDE.

Za razliku od prvog dana posete predsednika Srbije Kosovu i Metohiji koja je protekla mirno i bez incidenata, drugog dana od jutra - veliki problemi!

Vučić: ZVANIČNA Priština stoji iza blokada!

Skandalozne fotografije Albanaca obišle svet FOTO

Nekoliko stotina Albanaca, među kojima su i veterani OVK, blokirali su rano jutros bagerima i šleperima put kod sela Trnava prema selu Banje, u opštini Srbica, a u Trnavi su se čuli i rafali.

Izvor: Tanjug

Izvor: Tanjug

Albanci su palili gume, kamionima blokirali puteve, nosili parole protiv srpskog predsednika. Vučić je najavio da će ipak okolnim putevima pokušati da se probije do tog sela u kom bi trebalo da poseti Srbe u enklavi, ali je kolona u kojoj je bio zaustavljena, pa je krenuo ka Kosovskoj Mitrovici.

Tamo je održan centralni događaj njegove dvodnevne posete južnoj srpskoj pokrajini. Vučić je posle govora u Mitrovici krenuo ka Beogradu.

Izvor: Tanjug

Izvor: Tanjug

Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.