Vozio migrante, bežao od policije - dvoje mrtvih

Izvor: B92, 17.Mar.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozio migrante, bežao od policije - dvoje mrtvih

Solun -- Dve osobe su poginule a sedam je povređeno kada je vozač, koji je vozio migrante, izgubio kontrolu nad vozilom dok ga je jurila policija, saopštila je policija.

Incident se odigrao u jutarnjim satima na autoputu u blizini Ksantija, grada na severu Grčke.

Kako se navodi, vozilo se prevrnulo, a migranti nisu imali dokumenta.

Zasad nije poznato odakle su migranti, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da li je vozač među poginulima.

U Grčkoj su se juče dogodila još dva nepovezana incidenta u vezi sa migrantima.

AP prenosi da je u blizini severoistočne kopnene grčke granice sa Turskom, uhapšen 32-godišnji Sirijac koji je prevozio 12 migranata bez dokumenata iz Eritreje i Tanzanije.

U drugom slučaju, uhapšeni su 26-godišnji Libanac, vozač kamiona, i 25-godišnji krijumčar Palestinac za kojim je policija tragala. Oni su pokušali da u Grčku prokrijumčare 30 državljana Sirije.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grk bežao od policije, poginula dva migranta

Izvor: RTS, 17.Mar.2018

Dve osobe su poginule, a sedam je povređeno kada je vozač koji je u vozio migrante izgubio kontrolu nad vozilom dok ga je jurila policija, saopštila je grčka policija. . Incident se odigrao u jutarnjim satima na auto-putu...

Nastavak na RTS...

TRAGIČAN EPILOG POTERE Krijumčario migrante, pa bežeći od policije izazvao udes u kom su dve osobe stradale

Izvor: Blic, 18.Mar.2018, 01:54

Dve osobe su poginule, a sedam je povređeno kada je vozač automobila u kojem su bili ilegalni migranti izgubio kontrolu nad vozilom bežeći od policije na autoputu nedaleko od grčkog grada Santi, saopštila je policija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.