Vozila dete u otvorenom gepeku, preti joj 20 godina zatvora VIDEO

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 12:55

Vozila dete u otvorenom gepeku, preti joj 20 godina zatvora VIDEO

Jedna žena suočava se sa ozbiljnim optužbama pred sudom nakon što je, izgleda, vozila dete u otvorenom gepeku.

Incident se desio u Džordžiji, SAD, a ova nemarna majka je vozila Dodge Challenger dok su joj prtljažna vrata bila otvorena.

Ubrzo nakon što se snimak, na kom se vidi kako prevozi dete i još nešto, proširio internetom, policija ju je identifikovala i pronašla kod kuće.

Iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policije su rekli da su morali malo da kopaju kako bi je pronašli, jer čak nisu bili sigurni ni da li je video od skoro ili odavno.

Na kraju, našli su je preko broja tablica, a utvrđeno je da je dete (12) služilo da osigura da ostatak prtljaga ne ispadne iz automobila.

Žena je privedena i stavljena u zatvor, ali je brzo nakon toga puštena, a sada joj preti kazna zatvora i do 20 godina, u zavisnosti od toga kako sud bude okarakterisao ovo njeno ponašanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prijeti joj 20 godina zatvora, vozila dijete u gepeku (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2024

Jedna žena suočava se sa ozbiljnim optužbama pred sudom nakon što je, kako se navodi vozila dijete u otvorenom gepeku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.