Voždovac oplemenio trijumf iz Humske! Spartakov preokret...

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2017, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voždovac oplemenio trijumf iz Humske! Spartakov preokret...

Na Krovu savladan Javor golom Ješića - 1:0

Voždovac nije incident, Voždovac postaje konstanta. Trijumf na travi stadiona Partizana Zmajevi su oplemenili večerašnjom pobedom u sudaru sa Javorom - 1:0. Dovoljno za drugo mesto na tabeli i perfektan niz od četiri uzastopne pobede.

Istina, učenici Ilije Stolice imali su vrlo težak zadatak. Javor se predstavio kao tvrd orah. Ekipa Srđana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Vasiljevića bila je blizu pozitivnog rezultata. Branili su se Ivanjičani, Voždovac je promašio i jedanesterac u prvom delu...

Međutim, dobru formu demonstriranu u sudaru sa Partizanom potvrdio je u 65.minutu Vladimir Ješić. On je propratio akciju Mašovića, sačekao loptu na pola metara i onda izvršio laganu egzekuciju. Za veliku radost navijača domaćina.

Vrlo interesantan meč viđen je na lošem terenu Gradskog stadiona u Subotici. Čivija je bola domaćina, Mačva je dva puta vodila, ali je na kraju Spartak okrenuo rezultat i slavio sa 3:2 (1:1). Prvi gol na meču viđen je u 29. minutu, a strelac za goste bio je Protić.

Ipak, Golubovi su raširili krila u nastavku, smogli su snage da dva puta stignu do izjednačenja. Posle pogotka iz penala u 72. minutu krenuli su svim silama ka golu Mačve i to im se isplatilo osam minuta pre kraja kada je Nemanja Glavčić doneo trijumf Spartaku.

Dok je u Subotici viđen vatromet u Lučanima se malo toga desilo vredno pomena. Radnik je uspeo da odoli timu Nenada Milovanovića i oporavio se od teškog poraza od Crvene zvezde.

SRBIJA 1 - 5. kolo

Nedelja:

Crvena zvezda - Bačka 3:1 (1:0)

/Pešić 38, Frimpong 54, Račić 86 - Čeković 81/

Zemun - Čukarički 2:0 (1:0)

/Denić 15, Mladenović 56/

Vojvodina - Partizan 0:1 (0:0)

/Ostojić 89/

Napredak - Borac Čačak 3:1 (1:0)

/Urošević 42, Šljivić 58 pen, Vukanović 69 - Sjačić 81 pen/

Radnički Niš - Rad 2:0 (1:0)

/Arsić 40, Stojanović 77/

Ponedeljak:

Spartak - Mačva 3:2 (1:1)

/Nikolić 41, Ivanović 73. penal, Glavčić 82 - Protić 29, Jovanović 58/

Voždovac - Javor 1:0 (0:0)

/Ješić 65/

Mladost - Radnik 0:0

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Voždovac nastavlja s pobedama: "Zmajevi" pobedili Javor, na tabeli ispred Partizana i Vojvodine

Izvor: BKTV News, 14.Avg.2017

Voždovac je i definitvno ekipa koja je obeležila početak Superlige, što su dokazali novom pobedom i to nad Javorom u petom kolu Superlige Srbije...Ekipa Ilije Stolice je zaista pravi hit, a protiv Javora "zmajevi" su osvojili nova tri boda...Voždovac je promašio penal u 30. minutu, a jedini gol...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.