Vozač autobusa najurio putnicu jer “pokazuje previše” (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Jul.2019, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač autobusa najurio putnicu jer “pokazuje previše” (FOTO)

Vozač iz Švedske rekao da takva odeća nije dopuštena, a devojka je ostala bez vožnje, ali i bez teksta MLADA Šveđanka jutros je doživela neočekivan i veoma neugodan incident kada je pred putnicima izbačena iz autobusa. Razlog tome bio je prekratak šorts koji je devojka smatrala prikladnima za temperaturu od 27 stepeni.Pročitajte još: KAD SE USIJA TRAMVAJ: Devojka se „rashlađuje“, dok putnici uzdahuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << (FOTO)Vozač je rekao da takva kombinacija nije dopuštena u autobusu 'jer pokazuje previše', a devojka je ostala bez vožnje, ali i bez teksta. - Ne mogu da verujem da se ovo dogodilo. Samo sam prilagodila odeću vremenu - napisala je Amanda Hanson (19) u emotivnoj Fejsbuk objavi dodavši da se nikad nije osećala tako poniženom. Ponašanje vozača nazvala je 'seksističkim sr**em', a o celom incidentu obavestila je i autobusku kompaniju koja se momentalno izvinila devojci, prenosi Indipendent.Pročitajte još: POGLEDAJTE: "Spenkovanje" je novi hit sport u Rusiji- Zaposleni je postupio potpuno pogrešno i protivno našim vrednostima. Vozač je sada udaljen sa radnog mesta, a celu situaciju ćemo detaljno ispitati - poručili su iz kompanije Nobina Sverige AB.(vecernji.hr)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Djevojka izbačena iz autobusa zbog kratkog šortsa

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2019, 12:16

Mlada Šveđanka jutros je doživjela neočekivan i veoma neugodan incident kada je pred putnicima izbačena iz autobusa u Malmeu. Razlog tome bio je prekratak šorts koji je djevojka smatrala prikladnima za temperaturu od 27 stepeni.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.