Vermezović: Lola voli klub do fanatizma

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2013, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: Lola voli klub do fanatizma

Od momka koga Vladimir Vermezović pred početak prvenstva nije uvrstio na spisak licenciranih, Milan Smiljanić je izgradio imidž nezamenjivog startera:
- Nikad nisam osporavao Lolino znanje i odnos prema obavezama, ali sam dobijao SMS poruke sa nepoznatih brojeva gde izlazi, a ispostavilo se da 80 odsto informacija nisu tačne. Nikad nije napravio incident, a imao je pravo da se buni što nije licenciran. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Kad je zauzeo mesto u timu bio sam siguran da ga neće ispustiti. Voli klub do fanatizma, to moram da iskoristim – rekao trener Partizana.
Fotografija preuzeta sa portala www.sr.partizan.rs
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vermezović: Dobijao sam SMS poruke gde Lola izlazi, ali…

Izvor: MozzartSport.com, 08.Feb.2013

Pred početak prvenstva Milan Lola Smiljanić nije se našao na spisku licenciranih igrača, ali je maksimalnih radom na treninzima naterao trenera Partizana Vladimira Vermezovića da promeni stav. Od tada vezista crno-belih postao je starter i važan šraf u mašineriji srpskog šampiona. “Nikad nisam...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.