(VIDEO) Zabranjeni snimak DS-a: Brutalno ga izbacili zbog priče o šiptarskim zločinima nad Srbima!

Izvor: Press, 25.Mar.2014, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Zabranjeni snimak DS-a: Brutalno ga izbacili zbog priče o šiptarskim zločinima nad Srbima!

Na Jutjubu pojavio se do sada zabranjeni snimak incidenta na takmičenju u besedništvu “Besede u Zoranovu čast” u organizaciji Demokratske stranke kada je obezbeđenje bukvalno izbacilo jednog od govornika jer je pričao o ratnim zločinima koji su počinili šiptari nad Srbima na Kosovu i Metohiji.
Takmičenje u besedništvu – Besede u Zoranovu čast “Zalažem se za urbano, civilizovano i evropsko društvo, a protiv diktature” teklo je sasvim normalno sve dok na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << binu nije izašao jedan od govornika koji je počeo da priča o počinjenim zločinima nad Srbina na Kosovu i Metohiji kao i o porušenim srpskim grobljima.
- Da li je iko za agresiju na, Libiju ili Irak? Nije. Da li je iko bio za agresiju na Srbiju? Nije. Zašto smo onda KiM darovali Tačiju i UČK. Čega se stidimo gospodo? – upitao je ovaj besednik i počeo da iz svoje torbe vadi fotografije porušenih srpskih grobalja u Mitrovici i drugim mestima na Kosovu, ali i netaknuta albanska groblja u mestima gde su Srbi u većini.
- Kome smo prepustili KiM i zašto? 10 godina se zaklinju neće priznati a onda Đilas priznade i potpisa – rekao je on i odmah je od voditelja programa prekinut rečima:
“Gospodine izvinjavamo se dobićete drugu priliku da se obratite ljudima”.
Pošto nije hteo da prekine svoje besede, obezbeđenje ovog skupa je reagovalo i upotrebom fizičke sile ga uklonilo sa govornice.
Pogledajte šta se tačno dogodilo:

Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.