Izvor: Luftika.rs, 11.Apr.2023, 18:34

Uhapšeni nasilnici koji su prebili čoveka u kafanskoj tuči u Mokrinu

Muškarac T.Z. (52) iz Mokrina teško je povređen kada su ga u kafiću pretukli mladići iz Kikinde. Kikindska policija je uhapsila napadače. Njima je određeno policijsko zadržavanje, a terete se za nasilničko ponašanje i nanošenje teške telesne povrede.
Incidentu je prethodila rasprava između T.Z.(52) iz Mokrina i D.Z. (27) iz Kikinde, a onda je izbila tuča. Kikinđanin je Mokrinčaninu zadao nekoliko udaraca rukom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << a potom i inventarom. Tuči su se priključili M.J. (29), B.L. (20) i I.G. (24) svi iz Kikinde, rekao je izvor Kurira iz istrage, prenosi Nova.
Izvor medija kaže da se ne zna tačan razlog svađe i tuče, ali pretučenom čoveku se trenutno bore za život.
Njemu su slomljene ruke i vilica.
Napadači su odranije poznati policiji i već su dolazili u sukob sa zakonom.
Dvojica nasilnika, koji brutalno pretukli mladića u jednoj kafani u Mokrinu, podelili su na društvenim mrežama sliku posle incidenta.
Na snimku koji se može videti na društvenim mrežama, njih dvojica su ušli u kafanu i nakon kraće rasprave počela je opšta tuča.
Na snimku se vidi da su nesrećnog čoveka nekoliko puta udarili stolicom u predelu glave.
Izvor: Nova
Tuča u Mokrinu: Stolicama udarali muškarca koji leži na podu pa se hvalili na društvenim mrežama

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretukli muškarca u kafani u Mokrinu: Polomili mu obe podlaktice i naneli druge povrede

Izvor: Radio 021, 12.Apr.2023, 07:07

Policija je uhapsila D. Z. (27), M. J. (29) i B. L. (20) sa područja Kikinde zbog nanošenja teških telesnih povreda i nasilničkog ponašanja, kao i I. G. (24) iz istog grada zbog nasilničkog ponašanja.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.