Uhapšeni Srbi sutra na slobodi?

Izvor: B92, 22.Apr.2012, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni Srbi sutra na slobodi?

Priština -- Prištinski advokat Živojin Jokanović očekuje da će načelnik Kosovskog okruga Goran Arsić i sekretar Crvenog krsta Novica Živić u ponedeljak biti oslobođeni.

Njih dvojicu, koje je u subotu uhapsila kosovska policija, u ponedeljak bi trebalo da sasluša istražni sudija.

Jokanović, koji zastupa Novicu Živića, rekao je agenciji Beta da su se Arsić i njegov branjenik izjasnili da nisu krivi za incident >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u selu Staro Gracko kod Lipljana, već da ih je napala grupa mladića.

Kosovska policija ih tereti da su navodno pretili Srbima selu Staro Gracko kod Lipljana da moraju da izadju na parlamentarne izbore, koje organizuje Srbija, 6. maja.

Jokanović je naveo da je načelnik Kosovskog okruga Goran Arsić u njegovom prisustvu rekao da nije kriv i da mu ne treba branilac.

Njegov branjenik Živić je, kako j naveo, "objasnio u policiji da je zajedno sa Goranom Arsićem bio na fudbalskoj utakmici u selu Staro Gracko, na kojoj je igrao i njegov sin, kada ih je napala grupa mladića".

Advokat je rekao i da je juče prisustvovao policijskom pretresu porodične kuće svog branjenika Noviće Zzivića i da policija nije pronašla ništa nezakonito.

Kosovska vlast se protivi održavanju srpskih izbora na Kosovu, zakazanih za 6. maj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Advokat očekuje puštanje Arsića i Živića

Izvor: Kurir, 22.Apr.2012

PRIŠTINA - Prištinski advokat Živojin Jokanović rekao je da očekuje da načelnik Kosovskog okruga Goran Arsić i sekretar Crvenog krsta Novica Živić, koje je uhapsila kosovska policija, u ponedeljak budu oslobođeni posle ispitivanja kod javnog tužioca...Jokanović, koji zastupa Novicu Živića,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.