Uhapšena još dva učesnika tuče u klubu u Karađorđevoj ulici u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Okt.2018, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena još dva učesnika tuče u klubu u Karađorđevoj ulici u Beogradu

Policija je u Beogradu uhapsila još dve dve osobe zbog sumnje da su 6. oktobra u jednom beogradskom ugostiteljskom objektu, pretukle nekoliko ljudi i polomile inventar, saopštio je danas MUP.

Uhapšeni su S.B. (26) i A.V. (27) a policija je ranije zbog istog incidenta već uhapsila M.H. (25), M.Č. (24) i P.K. (25).

Oni su osumnjičeni za nasilničko ponašanje i pošto im je određen pritvor do 30 dana, privedeni su nadležnom tužiocu.

Navodeći >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da su identifikovani svi učesnici tog incidenta, MUP je saopštio da se i dalje traga za više osoba.

Incident se dogodio u subotu, 6. oktobra oko ponoći, kada je u lokal u Karađorđevoj ulici u Beogradu upala grupa od 10 do 15 mladića sa palicama i šipkama i demolirala ga.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Insajder: Vođa navijača Partizana u pritvoru

Izvor: B92, 19.Okt.2018

MUP je saopštio je da su S. B. (1992) i A. V. (1991) uhapšeni zbog sumnje da su učestvovali u tuči u beogradskom klubu u Beton hali...Kako saznaje “Insajder”, reč je o aktuelnom vođi navijača Partizana Aleksandru Vidojeviću i Stefanu Bjelivuku..."Oni se sumnjiče da su pretukli nekoliko ljudi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.