Ubijena žena na Novom Beogradu!

Izvor: Mondo, 11.Feb.2018, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijena žena na Novom Beogradu!

Ubistvo se dogodilo kasno uveče, kamere snimile incident ali ne i lice napadača!

Žena starosti 54 godine ubijena je vatrenim oružjem sinoć ispred ulaza u zgradu u ulici Pariske komune na Novom Beogradu.

Hitna pomoć je poziv o pucnjavi dobila oko 23:50 časova, a policija je na licu mesta vršila uviđaj, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura, dodajući da je na licu mesta konstatovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << smrt.

Žena je ranjena u grudi i ruku, a beogradski mediji su došli do nezvaničnih informacija da su obližnje kamere snimile tok događaja, međutim, ne i lice napadača.

U Kumodraškoj ulici u saobraćajnoj nesreći povređen je muškarac starosti 27 godina oko 20:39 časova.

U 20:52, na autoputu M22 nedaleko od Dobanovaca, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj nije bilo povređenih.

Na uglu uliica Mekenzijeve i Koče Kapetana, oko 4:17 časova, lakše je povređen komunalni policajac u ulozi pešaka, nakon čega je

prevezen u Urgentni centar.

Od hroničnih bolesnika, Hitnu pomoć su najviše tražile osobe sa hipertenzijom i asmatičari.

Do 07:00 časova, Hitna pomoć je zabeležila 119 intervencija, od kojih 15 na javnom mestu.

Tokom jučerašnjeg dana nije bilo saobraćajnih nezgoda, a Hitna pomoć je zabeležila 123 intervencije, od kojih 30 na javnom mestu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijena žena pronađena u hodniku zgrade

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Feb.2018

Žena (50) ubijena je sinoć u Ulici Pariske komune u Novom Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći...Kako je agenciji Beta rečeno u policiji, leš žene pronađen je u ulazu u jednu zgradu, a policija radi na slučaju...U Hitnoj pomoći agenciji Beta rečeno je da je ta služba reagovala sinoć oko 23.50,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

NBG: Žena ubijena ispred ulaza u zgradu

Izvor: OkRadio.rs, 11.Feb.2018

Žena starosti 54 godine ubijena je vatrenim oružjem sinoć ispred ulaza u zgradu u ulici Pariske komune na Novom Beogradu. Hitna pomoć je poziv o pucnjavi dobila oko 23:50 časova, a policija je na licu mesta vršila uviđaj, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura, dodajući da je na...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.