UŽAS NA PROSLAVI DANA OPŠTINE: Muškarac (32) se zaleteo automobilom na ljude u kafiću, otkriveni jezivi motivi sumanutog vozača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 18:32

UŽAS NA PROSLAVI DANA OPŠTINE: Muškarac (32) se zaleteo automobilom na ljude u kafiću, otkriveni jezivi motivi sumanutog vozača!

Tokom incidenta svi lokali su bili popunjeni više nego što je uobičajeno

Jedna osoba je povređena nakon što se muškarac (32) u nedelju oko 4 sata ujutro zaleteo vozilom na ljude koji su sedeli ispred terase kafića u centru Novigrada Podravskog, gde je prethodno održana proslava Dana opštine.

Mladić koji je upravljao automobilom "Reno megan" je nakon incidenta odveden na psihijatriju. Nakon što se utvrdi njegovo zdravstveno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanje i dobije odobrenje od lekara, policija će ga iz bolnice prebaciti na kriminalističko istraživanje, piše 24sata.

Kako navode, incidentu koji je mogao kobno da se završi, prethodila je svađa između dve grupe mladića, a nakon verbalnog sukoba usledio je i fizički obračun, da bi sve završilo zaletom automobila koprivničkih registarskih oznaka među grupu ljudi.

Mladić je otišao na parking, seo u automobil i zaleteo se među ljude na terasi, gledajući protivničko društvo, ali je promašio i povredio svog sugrađanina koji nije imao veze sa sukobom dve grupe.

Hrvatski mediji navode da je u subotu bio dan opštine Novigrad Podravski i svi su lokali bili popunjeni više nego što je uobičajeno. Tako su i ispred terase kafića postavljeni dodatni stolovi i klupe u blizini saobraćajnice.

Nakon naleta i haosa koji je izazvao 32-godišnji mladić je automobilom pobegao, ali je ubrzo pronađen.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.