U toku je potraga za Urošem Mišićem

Izvor: NaDlanu.com, 22.Feb.2013, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku je potraga za Urošem Mišićem

U toku je potraga za Urošem Mišicem zbog sumnje da se u beogradskom klubu "Plastik" tukao sa pripadnikom obezbedenja američke ambasade, saznaje nezvanično Tanjug.

Prema tim saznanjima, policija traga za Mišićem zbog sumnje da je napao marinca koji radi kao obezbeđenje američke ambasade u Beogradu. U "Plastiku" ranije nisu hteli da komentarišu incident koji se dogodio u sredu kasno naveče.Goran Miletić iz nevladine >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << organizacije "Branitelji ljudskih prava" kaže za Radio Slobodna Evropa da ga ne iznenađuje novi incident u kojem je Mišić učestvovao. On kaže da odgovornost vidi u odnosu vlasti prema nasilnicima. “Ovo što se desilo sa Urošem Mišićem pokazuje dve vrste problema. Prva vrsta problema je ona koja se tiče Zakona o amnestiji jer su očigledno amnestirani mnogi koji nije trebalo da budu... Drug problem je permanentan, borba protiv huligana i ekstremista koja u Srbiji očigledno ne postoji. To se i dalje svelo na nivo zahteva od civilnog društva dok vlasti definitivno ništa ne čine. Ovo je još jedna od vlada, potpuno je nebitno o kojim partijama je reč, koja apsolutno ništa ne čini po tom pitanju. Vidimo kako nam se to vraća kao bumerang", rekao je on.Miletić ističe da se boji da će ovo biti samo jedan u nizu slučajeva i da će posle toga ponovo da se pojave natpisi "na kojima će Uroš Mišić biti predstavljen kao žrtva, a ne kao neko ko je počinilac krivičnog dela.”Uroš Mišić je nedavno pušten iz zatvora nakon odslužene petogodišnje kazne zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića. Apelacioni sud u Beogradu smanjio mu je kaznu sa 10 na pet i po godina.(Tanjug, Novosti, Radio Slobodna Evropa)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.