U toku potraga za Urošem Mišićem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2013, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku potraga za Urošem Mišićem

BEOGRAD -

U toku je potraga za Urošem Mišićem zbog sumnje da se u beogradskom klubu "Plastik" tukao sa pripadnikom obezbedenja američke ambasade, saznaje nezvanično Tanjug.

Prema tim saznanjima, policija traga za Mišićem zbog sumnje da je napao marinca koji radi kao obezbeđenje američke ambasade u Beogradu.

U "Plastiku" ranije nisu hteli da komentarišu incident koji se dogodio u sredu kasno uveče.

Mišić je nedavno pušten iz zatvora, nakon odslužene petogodišnje kazne zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića.

Apelacioni sud u Beogradu smanjio mu je kaznu sa 10 na pet i po godina.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTRAGA: Uroš Mišić drugi dan izmiče policiji

Izvor: Kurir, 22.Feb.2013

Policija traga za Urošem Mišićem zbog sumnje da je u klubu Plastik napao i tukao marinca..BEOGRAD  - U toku je potraga za Urošem Mišićem zbog sumnje da se u beogradskom klubu "Plastik" tukao sa pripadnikom obezbedenja američke ambasade...Prema tim saznanjima, policija traga za Mišićem zbog...

Nastavak na Kurir...

Policija juri Mišića zbog tuče sa marincem

Izvor: Press, 22.Feb.2013

Prema tim saznanjima, policija traga za Mišićem zbog sumnje da je napao marinca koji radi kao obezbeđenje američke ambasade u Beogradu.. .U "Plastiku" ranije nisu hteli da komentarišu incident koji se dogodio u sredu kasno naveče...Mišić je nedavno pušten iz zatvora nakon odslužene petogodišnje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.