U pucnjavi na Novom Beogradu povređen jedan muškarac

Izvor: Politika, 29.Jun.2013, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi na Novom Beogradu povređen jedan muškarac

BEOGRAD – U pucnjavi na Novom Beogradu povređen je 30-ogodišnji muškarac, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Kako je agenciji Beta rekla portparol te službe Nada Macura, incident se dogodio oko 20 minuta posle ponoći u ulici Džona Kenedija.

„Muškarac je povređen vatrenim oružjem, i sa ustrelnom ranom preponske regije prebačen je na reanimaciju Urgentog centra”, rekla je Macura. Mladić je jutros operisan u Urgentnom centru.

Ona je dodala da >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << su lekari Hitne pomoći u Beogradu tokom prethodne noći obavili 96 intervencija, 39 na javnom mestu.

Bilo je i pojedinačnih tuča i dosta alkoholisnih osoba, dodala je ona.

Beta

objavljeno: 29.06.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Šestoro povređeno u saobraćajnim nezgodama

Izvor: Večernje novosti, 29.Jun.2013

U pet saobraćajnih nezgoda u Beogradu noći petak na subotu je povređeno šest osoba, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Lekari beogradske Hitne pomoći intervenisali su ukupno 96 puta, od čega 39 puta na javnom mestu, rekla je doktorka Nada Macura. Saobraćajne nezgode su se dogodile...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.